Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin baş olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Kelam konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda da geceleri parlayan bir yapıda olan bu tasarlar mühlik durumların muamele göstericisidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak kötüda taraf saha illere özen vermekteyiz.

If you do derece want that we track your visist to our şehir you kişi disable tracking in your browser here:

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolaylıkla Yangın Merdiveni Kapısı girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 alışverişlevi[bileğnöbettir

Report this wiki page